En annorlunda och exotisk anläggning

65 m2 sandstrand

Sunhouse är från början en helt vanlig svensk ladugård, nu ombyggd till en unik och annorlunda exotisk anläggning på cirka 300 m2 med en sandstrand med solljus på hela 65 m2.

Anläggningen erbjuder också en mysig badavdelning med två bubbelbad, ett inomhus och det andra ute på vårt stora trädäck. 

 

Sunhouse Spa

Sunhouse Spa

Avkoppling för alla

Hela anläggningen är byggd efter de regler och mått som gäller för nybyggnation i offentlig lokal. Detta innebär alltså att man kan ta sig in med en rullstol eller permobil men meddela oss gärna vid bokning om sådan finns med för bästa komfort.

Stranden och strandserveringen har plats för totalt ca 50 personer, (25-30 solande gäster).

Solresa på hemmaplan

Hela tanken med anläggningen är att erbjuda sol och värme med exotisk känsla nära dig, det vill säga ett miljövänligt sätt att resa till solen. Under sommaren 2016 investerade vi i en stor solenergianläggning där vi kan producera upp till 75.000 kW och är därigenom är vi nu självförsörjande på den el vi förbrukar.

De varor som vi köper in till vårt tillagningskök försöker vi att varva traditionellt med krav och närproducerat samt fairtrade-produkter och vi serverar alltid svenskt kött.

Sunhouse Spa

Boka en stunds vila, sol och semester

Våra spapaket väntar

Tack för din Anmälan! Glöm inte att swisha för samtliga i laget.

123 541 0550

Lycka till på Quizzet!

Tack för din Anmälan!

Lycka till på Quizzet!

Varmt välkommen till oss på juldagen!

Glöm inte att swisha 60kr för inträdet.

123 541 0550